Naturlejr i sommerferien

Samsø Naturskole har i en række år afholdt en naturlejr for børn i den første uge af skolernes ferie.

Målgruppen for naturlejren er de 9 til 12 årige og både lokale og gæstende / ferie børn er meget velkomne til at deltage. Der er plads til 24 børn på lejren, og prisen er 450 kr. Deltagerbetalingen går bl.a. til indkøb af brød, pålæg, frugt og drikkelse, så der kan tankes op i løbet af dagen, når børnene har brugt en masse kræfter.
Vi håber naturligvis på strålende solskin hele ugen, men uanset vejret kan I forvente en uge med masser af sjov, frisk luft, leg, motion og gode naturoplevelser.
Naturvejlederne vægter den praktiske vinke, til de emner, der bliver lagt ind i ugens løb, så børnene får brugt alle deres sanser. Det endelige program for ugen lægges først umiddelbart inden lejren, men I kan forvente, at der skal laves bål, bygges bivuakker, fanges (og spises) fjordrejer og sejles i Naturskolens joller.

Normalt tilrettelægges lejren, så vi mødes kl. 9 om morgenen og slutter igen kl. 14. Om torsdagen mødes vi også kl. 9, men fortsætter sammen hele dagen og natten, hvorefter lejren afsluttes fredag omkring kl. 12.